ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 79-62

Άντεξε για τρία δεκάλεπτα η ομάδα μας, απέναντι στο δυνατό Πευκοχώρι

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση ο ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ, έχασε μέσα στο γήπεδο των Νέων Μουδανιών από την ομάδα του Πευκοχωρίου. Οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ για τρία δεκάλεπτα αλλά η αποβολή με πέντε φάουλ του Λεχούδη και ο σοβαρός ταυματισμός του Στασινόπουλου, δεν επέτρεψαν στην Κομοτηνή να διεκδικήσει τη νίκη στον αγώνα. Έχοντας τις απουσίες των Χαλήλ και Μανάκα, η ομάδα μας έμεινε χωρίς ψηλούς και έχασε δίκαια από μια ομάδα που διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας. Από τον αγώνα απουσίαζε και ο Λεωνίδας Διαμαντίδης λόγω ενός διαστρέματος που υπέστη την προηγούμενη Πέμπτη.

Ο Βασίλης Στασινόπουλος έπαθε μερική ρήξη πλάγιου συνδέσμου στο γόνατο και θα απουσιάσει για 3 εβδομάδες.

Στα θετικά του αγώνα, η επιστροφή του Θανάση Μαγκώνη, ύστερα από τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στον αστράγαλο πριν τα Χριστούγεννα.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-21, 43-35, 55-49, 79-62
Διαιτητές: Τσιρτσιμάλης-Γαζέτας
ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ (Πλατής): Παναγιωτόπουλος 20 (4), Κεσίδης, Γεωργάκης 5, Μπεχλιβάνης, Δεληγιάννης 17 (3), Τέρπος 1, Αμπατζίδης 4, Τριφτανίδης 4, Νησιώτης 9, Ζώτος 9, Δήμου 8 (2), Γεωργιτσης 2.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Πανταζής 3 (1), Σταματέλος 10 (2), Μαγκώνης, Λεχούδης 3 (1), Ντίνας 8 (2), Μπεκρής 23 (3), Καλατζής 9 (1), Καραμπέκης 1, Στασινόπουλος 5.