ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 

 

 

 Με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες για τις Ακαδημίες μας, αλλά και για το μέλλον του μπάσκετ της Κομοτηνής ανακοινώνουμε επίσημα τη συνεργασία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τον ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ σε επίπεδο Ακαδημιών.

 Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα έχει βασικό στόχο, την δημιουργία ενός Ελληνικού αλλά και διεθνούς δικτύου Αθλητικών Ακαδημιών μπάσκετ, με τον ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ να αποτελεί επίσημα μέλος του ευρύτερου δικτύου της.

 Μέσα από κοινές δράσεις, η συνεργασία έχει προσδοκία να μεγιστοποιήσει τα οφέλη της αθλητικής εμπειρίας των αθλητών και αθλητριών που ασχολούνται με το μπάσκετ.

Τα παιδιά της Κομοτηνής και της Ροδόπης γενικότερα μπορούν πλέον να συμμετέχουν σε ένα από τα καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα προπονητικά προγράμματα για τις νέες ηλικίες, να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τους καλύτερους, να γνωρίσουν από κοντά μερικά από τα είδωλα τους, να επισκεφθούν μεγάλα γήπεδα και αγώνες με την προοπτική της ανάδειξης καλύτερων καλαθοσφαιριστών.

 Με την συνεργασία στο πρόγραμμα αυτό, αγόρια και κορίτσια του νομού Ροδόπης θα έχουν πολλαπλά οφέλη με παροχές και προνόμια, αφού μέσα στον σχεδιασμό του προγράμματος θα είναι:

  • Ο έλεγχος των ακαδημιών μία φορά το τρίμηνο από την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με αξιολογήσεις και επισκέψεις των υπευθύνων
  • Η συνεχής επιμόρφωση του προπονητικού επιτελείου μέσω δια ζώσης και διαδικτυακών σεμιναρίων και ημερίδων με σκοπό την εξέλιξη των αθλητών και αθλητριών σε θέματα τεχνικής κατάρτισης, αθλητικής ικανότητας και προετοιμασίας.
  • Η διαμόρφωση σωστών χαρακτήρων, του φίλαθλου πνεύματος και του ευ αγωνίζεσθαι
  • Ένα ολοκληρωμένο και άρτια καταρτισμένο προγράμματα βελτίωσης
  • Η συμμετοχή αθλητών-τριών:

 →σε δοκιμαστικές προπονήσεις της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

 →σε τουρνουά και αθλητικά γεγονότα που διοργανώνει η Ακαδημία του Ολυμπιακού

 →στο Χριστουγεννιάτικο Camp του δικτύου των ακαδημιών του Ολυμπιακού

 →στο ετήσιο summer camp-τουρνουά με την συμμετοχή όλων των συνεργαζόμενων ακαδημιών.

  • Η δωρεάν πρόσβαση σε επιλεγμένους αγώνες Α1
  • Προγραμματισμένες επισκέψεις αθλητών και μελών της Κ.Α.Ε Ολυμπιακός