Ευχαριστηριο στο Δημο Κομοτηνησ

Με αφορμή την επανέναρξη των προπονήσεων με την επαναλειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου ΔΑΚ Κομοτηνής καθώς και των σχολικών γυμναστηρίων, ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Κομοτηνής για την ευαισθησία που δείχνει στα θέματα του αθλητισμού και τη βοήθεια προς όλους τους συλλόγους.

 

Η πόλη μας είναι από τις πιο προνομιούχες  σε εγκαταστάσεις κλειστών γυμναστηρίων και πλέον με την ανακατασκευή των πανέμορφων ανοιχτών γηπέδων δίπλα στο ΔΑΚ, γίνεται παράδειγμα προς μίμηση προς όλη την Ελλάδα. Ο Δήμαρχός μας Γιάννης Γκαράνης ανταποκρίθηκε στις ανάγκες της νεολαίας και επέτρεψε την άθληση μικρών και μεγάλων, τηρώντας πάντα τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής. Για πρώτη φορά φέτος το ΔΑK Κομοτηνής θα παραμείνει ανοιχτό τον Ιούνιο για να μπορέσουν οι αθλητές να βελτιωθούν και να δουλέψουν οι ομάδες στη μεταβατική περίοδο. Το ίδιο και τα σχολικά γυμναστήρια. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που το ΔΑΚ έκλεινε νωρίτερα και οι αθλητές αναγκαζόταν να ταλαιπωρούν στα τσιμέντα τα πόδια τους.

Ευχαριστούμε επίσης και την προϊσταμένη διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών κυρία Δέσποινα Πάσσου, για την ευαισθησία που έδειξε και τοποθέτησε στρώματα τον τοίχο του 2ου Λυκείου Κομοτηνής, δίνοτας προτεραιότητα στην ασφάλεια των αθλητών/μαθητών και παράλληλα καθιστώντας το γήπεδο κατάλληλο να διεξαχθούν αγώνες μπάσκετ.

Φυσικά ευχαριστούμε και τον δικό μας, Κίμων Λεχούδη για τη καθημερινή του έννοια στις ανάγκες των συλλόγων και τη στήριξη του στην πόλη μας, που ζει από τον αθλητισμό, χάρη στο ΤΕΦΑΑ.

Τέλος, ευχαριστούμε τους εργαζόμενους (φύλακες) του ΔΑΚ που κατανοούν τις ανάγκες των συλλόγων και υπομένουν (καθυστερώντας τις άδειές τους) στην παράταση της λειτουργίας του γυμναστηρίου.

Η Κομοτηνή είναι πρωτοπόρος στον τομέα του αθλητισμού. Η καθαριότητα και η τήρηση των πρωτοκόλλων είναι υποχρέωση πλέον για κάθε σύλλογο. Από τη μεριά μας, δεσμευόμαστε να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί.