Ο Φωτησ Ζαντζασ, ενασ απο τουσ δυο ελληνεσ που επιλεχθηκαν για το προγραμμα τησ FIBA στο Udine

Ο προπονητής μας Φώτης Ζάντζας επιλέχθηκε από τη Ελληνική Ομοσπονδία να παρακολουθήσει το Europe Coaching Certificate της FIBA

 

To πρόγραμμα πιστοποίησης της FIBA γίνεται στην Ιταλία (Udine) και με τη συμμετοχή τους οι προπονητές αποκτούν το προπονητικό δίπλωμα της FIBA FECC 19. Στο πρόγραμμα αυτό εξειδικεύονται οι προπονητές του μπάσκετ, από πολλές χώρες του κόσμου εντός και εκτός Ευρώπης, στη διδασκαλία και στην προπονητική του μπάσκετ όσον αφορά στις μικρές ηλικίες. Περίπου 60 προπονητές συμμετέχουν φέτος και από την Ελλάδα ο Φώτης επιλέχθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία να εκπροσωπήσει τη χώρα μας μαζί με έναν άλλον ακόμα Έλληνα. Επίσης υπάρχει και ένας απεσταλμένος από την Κυπριακή ομοσπονδία. Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 10 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 18 Αυγούστου.
Ο προπονητής μας εκτός από την απόκτηση γνώσεων που αποκτά από την παρακολούθηση του προγράμματος όπου διδάσκουν οι Pablo Laso, Svetislav Pešić, Nenad Trunic, Adam Scherr, Michael Schwartz, Brian Biagioli, γνωρίζει προπονητές από όλον τον κόσμο, και έχει την ευκαιρία να ανταλλάζει ιδέες.
 
Φέτος συνέπεσε και το τουρνουά μπάσκετ των U16 στην ίδια πόλη και όσοι συμμετέχουν έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και αγώνες του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος των παίδων
 
Πάντα πιστοί στην συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων και των εξελίξεων, οι προπονητές μας επενδύουν στις γνώσεις τους και εξελίσσονται διαρκώς στο χώρο για να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στους μικρούς μας αθλητές.
 
Καλή συνέχεια Φώτη και σε περιμένουμε για την νέα χρονιά περισσότερες γνώσεις και νέες ιδέες