Κατι υποπτο συμβαινει

Ο αξιότιμος κύριος Χατζημπαλίδης

 

Με έκπληξη βλέπουμε να έχει οριστεί ο αξιότιμος κος Χατζημπαλίδης ξανά για δεύτερη συνεχόμενη φορά να διαιτητεύσει αγώνα της ομάδας μας, την Κυριακή 23/12 στο ματς ΓΑΣ Κομοτηνή – ΜΕΝΤ Θεσ/νίκης.

Είναι ο κύριος ο οποίος με τα σφυρίγματά του ή τα μη σφυρίγματά του εκνεύρισε όλους τους αθλητές μας στο προηγούμενο ματς μέσα στη Σίνδο (όπου έπαιζε ο πρώτος μέσα στον προτελευταίο), σε ένα παιχνίδι που οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ για 38 λεπτά. Ο κύριος ο οποίος καθόρισε την έκβαση του αγώνα, όταν έδωσε τρεις συνεχόμενες τεχνικές ποινές στο τελευταίο δίλεπτο στους παίκτες μας, τις δυο στον Ιορδάνογλου (επειδή τον ρώτησε ήρεμα, γιατί δεν σφυρίζει φάουλ) αποβάλλοντάς τον έτσι και από το παιχνίδι (τον καλύτερο παίκτη του προηγούμενου αγώνα μας). Ο κύριος ο οποίος δεν μιλούσε σε κανέναν από την αποστολή της ομάδας μας, αγνοώντας τους πάντες επιδεικτικά. Ο κύριος που κατάφερε να κάνει τους πάντες να ασχοληθούν με αυτόν και όχι με το παιχνίδι. Ο κύριος ο οποίος κράτησε το δελτίο του αθλητή μας Μαγουλά ύστερα από φραστική επίθεση του παίκτη μας καθώς έπαιζε με τα νεύρα των αθλητών μας σε όλο το ματς μη καταλογίζοντας φάουλ σε προσπάθειές μας.

Και ενώ όλα τα μέλη της ομάδας μας ευχόταν να μην μας ξανασφυρίξει, απόρησαν με τον ορισμό αυτό και είναι προβληματισμένα για τη συνέχεια.

Οι παράγοντες, οι αθλητές του Αστέρα Σίνδου και ο προπονητής του κος Μπαλογιάννης ήταν άψογοι στη συμπεριφορά τους. Η ανακοίνωση δεν θέλει με κανέναν τρόπο να μειώσει την προσπάθειά τους και τη νίκη τους.