13η αγωνιστικη Γ Εθνικησ ΓΑΣ Κομοτηνησ - Αιασ Ευοσμου 87-76

Φρένο στις εφτά συνεχόμενες νίκες του Ευόσμου έβαλε η ομάδα μας

 

Παίζοντας με περίσσιο πάθος οι παίκτες μας και παρά την απουσία του τραυματία Βελή,επιβλήθηκαν του Αίαντα σκοράροντας 87 πόντους με εννιά τρίποντα.

Ο Εύοσμος ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, έχοντας σε πολύ μεγάλη ημέρα τον Νικολούδη ο οποίος με τρία συνεχόμενα τρίποντα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Διορθώνοντας την άμυνά τους οι παίκτες μας ξαναμπήκαν στο ματς και μέχρι το ημίχρονο οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ.

Όμοια κύλησε το τρίτο δεκάλεπτο, όπου έχοντας μια διαφορά τριών πόντων η ομάδα μας, στα τελευταία δευτερόλεπτα έβγαλε την άμυνα με θεαματικό κόψιμο του Λεχούδη επάνω στον Νησιώτη και ο Σιμάκης με τρίποντο από την απέναντι ελεύθερη βολή νίκησε την κόρνα και έγραψε το +6 για την ομάδα μας.

Στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου με δυο κλεψίματα και αιφνιδιασμούς, ο ΓΑΣ πήρε διψήφια διαφορά και απο το σημείο εκείνο και μετά δεν ξανααπειλήθηκε παρά την προσπάθεια των παικτών του Ευόσμου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:21-23,37-38,63-57,87-76
Διαιτητές:  Παπαγεωργίου-Καλέσης
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ(Λεμονίδης): Σαββίδης, Γκουτσίδης, Σκεμπής 19 (3), Αθανασίου, Λεχούδης 19 (1), Γιωτόπουλος 8 (2), Σιμάκης 19 (3), Χατζηδημητρίου 6, Μαρκογιαννάκης , Παλάσκας 6 (1), Μπορμπίδης 2, Χαλίλ 8.
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ(Γυμνόπουλος- Κόρκας): Σεκαδάκης Δ, Βαρδής 2, Δοξάκης 3, Μπαλτζόπουλος 9, Νικολούδης 31 (5), Μαλολάρι 4, Νησιώτης 12, Σεκαδάκης Γ, Νέσης 15 (2).

Φανταστικός ο κόσμος στις κερκίδες, όπου με κόρνες και τύμπανα δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα, βοηθώντας τους παίκτες μας να πετύχουν μια μεγάλη νίκη.

Μετά τη νίκη, ακολούθησε και η κοπή της Βασιλόπιτας όπου συμμετείχαν όλοι οι αθλητές του συλλόγου αλλά και ο φίλαθλος κόσμος που ήρθε στο γήπεδο

Επόμενος αγώνας ξανά εντός με την Καλλικράτεια Χαλκιδικής, την Κυριακή 28/1 και ώρα 18:00