7η αγωνιστικη Γ εθνικησ: ΓΑΣ Κομοτηνη - Απολλων Καλαμαριασ 63 - 67

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας απέναντι στην Καλαμαριά και έχασε 63-67

 

Από το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ τον Απόλλων. Τα πάρα πολλά λάθη που έκανε ο ΓΑΣ και η χαρακτηριστική αστοχία του σε εύκολα καλάθια και ελεύθερες βολές στοίχισαν και παρά τις προσπάθειες των παικτών μας στην άμυνα, δεν μπόρεσε να κερδίσει.

Η Καλαμαριά πήρε από την αρχή την πρωτοπορία στο σκορ και κρατούσε μια σταθερή διαφορά 6 - 8 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες μας όμως στο ξεκίνημα του β ημιχρόνου σφίγγοντας την άμυνά τους και βγάζοντας αιφνιδιασμούς, έφτασαν το ματς στα ίσια. Κάποια χαμένα εύκολα καλάθια και λάθος πάσες, οδήγησαν τον Απόλλων μπροστά στο σκορ με 6 πόντους, 1,5 λεπτό πριν τη λήξη. Εκεί με τρίποντο και καλάθι στον αιφνιδιασμό - ύστερα από κλέψιμο - οι παίκτες μας μείωσαν τη διαφορά στον πόντο. Ακολούθησε άλλη μια καλή άμυνα αλλά έγινε άλλο ένα λάθος στην επίθεσή μας και η Καλαμαριά με κλέψιμο και αιφνιδιασμό πήγε το ματς στους 3 πόντους. Μια νέα επίθεση για την ομάδα μας και ένα άστοχο τρίποντο ανάγκασαν τους παίκτες μας να κάνουν φάουλ και ευστοχώντας σε μια βολή ο Απόλλων διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-20, 26-34, 44-52, 63-67
Διαιτητές: Σαρακενίδης-Χρυσάφης
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ(Λεμονίδης): Σαββίδης, Σκεμπής 3, Λεχούδης 7, Χατζηδημητρίου 4, Γιωτόπουλος 9 (1), Σιμάκης 11, Παλάσκας 8 (2), Πασαλίδης, Χαλίλ 20.
ΑΠΟΛΛΩΝ(Γεωργιάδης-Κεσίδης): Χατζόπουλος 12 (1) Αποστόλου 8 (1), Σταματέλος 10 (1), Μαχαιριανάκης 8, Σπυρόπουλος 4, Στυλιανίδης 15 (3), Χατζίδης 10.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα μας, καθώς και τη σχολή χορού Let's Dance για την παράσταση στο ημίχρονο

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, μέσα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, ο οποίος είναι έναν βαθμό πάνω στην βαθμολογία