1η αγωνιστικη Γ εθνικησ: Κενταυροσ Καλλικρατειασ - ΓΑΣ Κομοτηνη 59 - 73

Εύκολα η ομάδα μας κέρδισε μέσα στη Χαλκιδική, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

 

Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο η Καλλικράτεια έμεινε κοντά στο σκορ. Στα μισά του δευτέρου και μετά, ο ΓΑΣ ευστοχώντας σε διαδοχικά τρίποντα και βάζοντας εύκολα καλάθια από αιφνιδιασμούς, ξέφυγε στο σκορ και έκλεισε το ημίχρονο με 20 πόντους διαφορά. Στο πρώτο κιόλας ημίχρονο είχαν αγωνιστεί 11 παίκτες μας, πλην του Λεχούδη. Ο Κίμων είχε πόνους στη μέση και ενώ ήταν στην αποστολή, δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους.

Ο Κένταυρος κατέβαλε προσπάθεια για να γυρίσει το ματς, αλλάζοντας τις άμυνές του αλλά εκεί είπε παρών ο αρχηγός μας Χαλίλ με τον έλεγχο των ριμπαόυντ και σκοράροντας εννιά πόντους (όλους στο β ημίχρονο)

Δεκάλεπτα: 15-20, 27-47, 43-61, 59-73
Διαιτητές: Καρκαλέτσης, Γραικός
Κένταυρος Καλλικράτειας (Βλόστος) : Σελεμενάκης 9, Βαλασίδης,Φωτιάδης Μπόνος 12(2), Πατίκας 6, Παρασκευάς 5(1), Θαλασσινός , Ρέμπελος, Δέτσικας 13, Δασκαλάκης 14 2, Ζωγράφος, Κωνσταντινίδης
ΓΑΣ Κομοτηνή (Λεμονίδης): Σαββίδης, Σκεμπής 16(2), Αθανασίου 2, Χατζηδημητρίου 10 (1), Γιωτόπουλος 9(3), Σιμάκης 19(1), Πασαλίδης, Παλάσκας 2, Πίτατζης, Χαλίλ 9, Βελή 6.

Ευχαριστούμε τον Κένταυρο Καλλικράτειας για την άψογη φιλοξενία, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και ιδιαίτερα στον Coach Βλόστο, ο οποίος πέρασε από την πόλη μας ως φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ και παίκτης στην ομάδα μπάσκετ του Πανθρακικού.

Επόμενος αγώνας με την συμπολίτισσα ΑΕΚ στο τοπικό ντέρμπι της πόλης την Κυριακή 22/10 και ώρα 18:00