Αποχαιρετησαν Καλατζη και Καναρα

Χθες βράδυ η διοίκηση και οι παίκτες της ομάδας μας, αποχαιρέτησαν δύο συμπαίκτες τους οι οποίοι δε θα βρίσκονται του χρόνου στο ΓΑΣ Κομοτηνή.

 

Δύο εξαιρετικά παιδιά, καλοί παίκτες αλλά και καλοί συμπαίκτες, ο Μάρκος Καλαντζής και ο Γιώργος Καναράς, ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και του χρόνου θα αγωνίζονται ο πρώτος στο Ηράκλειο κ ο δεύτερος στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μάρκος Καλαντζής ήρθε στο ΓΑΣ πριν 4 χρόνια, αγωνίστηκε στο εφηβικό και το αντρικό στη Γ εθνική τον πρώτο χρόνο και βοήθησε την ομάδα να ανέβει κατηγορία. Την επόμενη χρονιά διακρίθηκε στη Β εθνική και τις 2 τελευταίες χρονιές πρόσφερε τις υπηρεσίες του στη Γ εθνική και πάλι. Ο Γιώργος Καναράς ήρθε φέτος στην ομάδα μας, σε μια δύσκολη- μεταβατική χρονιά για το σύλλογο και βοήθησε την ομάδα να κάνει μια αξιοπρεπή χρονιά. Αξέχαστη η απόδοσή του στο εκτός έδρας ματς με τον Μαντουλίδη, όπου σκόραρε τους 10 τελευταίους πόντους από τους 12 της ομάδας και με 2/2 βολές σε νεκρό χρόνο χάρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην ομάδα, με 1 πόντο.

Καλή επιτυχία στην καινούργια τους ομάδα και να ναι πάντα γεροί.