ηττα για τουσ εφηβουσ μασ 71-65 απο την Ελευθερουπολη και αποκλεισμοσ απο τον τελικο

Παρουσιάζοντας κακό αμυντικά πρόσωπο, οι έφηβοί μας ηττήθηκαν από την Ελευθερούπολη.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας, όπου με καλές άμυνες και αιφνιδιασμούς μπήκε μπροστά στο σκορ. Η ομάδα της Ελευθερούπολης αντέδρασε, βρήκε ρυθμό και το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε 20-21. Στο ξεκίνημα του β δεκαλέπτου η άνοδος της αντίπαλης ομάδας συνεχίστηκε και ξέφυγε μέχρι και 9 πόντους διαφορά. Τα συνεχόμενα τρίποντα όμως της ομάδας μας απέναντι στη ζώνη των αντιπάλων έφεραν το σκορ πάλι ισόπαλο.

Στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου η Ελευθερούπολη πήρε μια διαφορά 6 πόντων, αλλά η αλλαγή της άμυνάς μας σε ζώνη, περιόρισε τα ατού της και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα μας να πετύχει εύκολα καλάθια στον αιφνιδισμό, κλείνοντας την περίοδο με ένα καλάθι προβάδισμα. Κάποια λάθη στην άμυνά μας έδωσαν την ευκαιρία στους αντιπάλους να πετύχουν εύκολα καλάθια και να πάρουν ένα μικρό προβάδισμα και πάλι. Στο διάστημα αυτό οι έφηβοί μας έχασαν εύκολα καλάθια τόσο κάτω από το καλάθι, όσο και στον αιφνιδιασμό. Παρά την προσπάθεια των παικτών μας, η Ελευθερούπολη ευστοχώντας στις βολές της κράτησε το προβάδισμα και κέρδισε το ματς.

Οι ελεύθερες βολές έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στο ματς, καθώς από τους 71 πόντους που πέτυχαν οι αντίπαλοι, οι 21 προήλθαν από βολές, σε αντίθεση με τους εφήβους μας που σημείωσαν 9 (με καλά ποσοστά). Στην τελευταία περίοδο οι παίκτες μας εκτέλεσαν μόνο 1 ελεύθερη βολή. Όσο για τα ομαδικά φάουλ 22 ο ΓΑΣ, 11 η Ελευθερούπολη, χωρίς καν να συμπληρώσουν 4 ομαδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο πρώτος σκόρερ των αντιπάλων μας σημείωσε 32 πόντους, έχοντας 15/17 βολές

Διαιτητές: Ξενικάκης, Ζαχαριάδης

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20 - 21, 39 - 39, 49 - 51, 71 - 66

Ελευθερούπολη Γ.Σ (Παπαδόπουλος) : Απαζίδης 32 (1), Κελατζάκης, Κωνσταντάρας 6, Κούκος 15, Σφουγγάρης 4, Κουκουλίδης 5, Λαζαρίδης 9 (1)

Γ.Α.Σ. ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης) : Θεοδωρόπουλος 2, Σαββίδης 22 (6), Γκουτσίδης 5 (1), Καρκατσέλης 6, Λουλούδης 9 (1), Καζόγλου 6, Αθανασίου 13, Νέμιτσας, Ναντσόπουλος 3 (1), Ναλμπάντης Ι.

Ευχαριστούμε τους λιγοστούς φίλους που συνόδευσαν την ομάδα και ενθάρρυναν τους παίκτες μας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, ''Λεχούδης Θρακιώτικοι φούρνοι'', ''μήλα Αθανασίου'', Φροντιστήριο Πολυδύναμο'', ''ΕΚΟ θέρμανση Πεταλωτής'', ''MIKEL'' Κομοτηνής που στηρίζουν την προσπάθειά μας.