Εφηβων Play-offs: ΓΑΣ Κομοτηνη - Ασπιδα Ξανθησ 71 -57

Προκρίθηκαν στο final-4 οι έφηβοί μας, με 2-1 νίκες εναντίον των περσινών πρωταθλητών παίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ

 

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο με φιλάθλους την Κομοτηνής και οπαδούς της Ξάνθης, οι έφηβοί μας παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι να κερδίσουν. Η ομάδα της Ξάνθης παίζοντας με χαμηλά σχήματα και επιχειρώντας πολλά τρίποντα, δεν άντεξε στο τέλος στην πίεση του ΓΑΣ και στα τελευταία πέντε λεπτά, η διαφορά έφτασε 19 πόντους και ουσιαστικά τελείωσε το ματς.

Από την αρχή, οι έφηβοί μας είχαν τον έλεγχο του αγώνα κλείνοντας το α' δεκάλεπτο 15-11 και το δεύτερο 23-20. Η Ξάνθη προσπάθησε πολύ και κατέβασε τη διαφορά στο ένα καλάθι αλλά ως εκεί. Με αποφασιστικότητα στην άμυνα και ψυχραιμία στην επίθεση, η ομάδα μας ανέβασε τη διαφορά και πάλι και έφτασε με ευκολία στη νίκη.

Σύσσωμη όλη η οικογένεια του ΓΑΣ (αντρικό-παιδικό-κορασίδες-Ακαδημίες) υποστήριξε τους εφήβους μας, καθώς και πλήθος Κομοτηναίων φιλάθλων που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο και βοήθησαν τους παίκτες μας να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη

Διαιτητές: Ντούρας, Τσακιράκη

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15 - 11, 38 - 31, 50 - 42, 71 - 56

Γ.Α.Σ. ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης) : Θεοδωρόπουλος, Σαββίδης 12, Γκουτσίδης 8, Καρκατσέλης 7, Λαρίσης, Λουλούδης 2, Καζόγλου 10, Αθανασίου 5, Νέμιτσας 23 (2), Ναντσόπουλος 4, Ναλμπάντης Ι., Μαχαίρας.

Ασπίδα Ξάνθης (Ιωαννίδης) : Τσεκής 4, Χαραλαμπίδης 18 (4), Κυβρακίδης 3, Παπαδόπουλος 6 (2) , Ντεμάι, Σμυρδόγλου 8 (2), Παυλάκης , Τσουράπας 1, Ματζουράνης 13 (1), Καρανικολίδης 4

Επόμενος αντίπαλός μας η Ελευθερούπολη σε ένα παιχνίδι νοκ-άουτ σε ουδέτερη έδρα. Ο νικητής προκρίνεται στον τελικό.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, ''Λεχούδης Θρακιώτικοι φούρνοι'', ''μήλα Αθανασίου'', Φροντιστήριο Πολυδύναμο'' και ''ΕΚΟ θέρμανση Πεταλωτής'' που στηρίζουν την προσπάθειά μας.