18η αγωνιστικη Γ εθνικησ: ΓΑΣ Χαλκηδονασ - ΓΑΣ Κομοτηνη 83 - 69

Δεν άντεξε η ομάδας μας και έχασε από την έμπειρη Χαλκηδόνα 83 - 69

 

Οι αθλητές μας πάλεψαν όλο το παιχνίδι και διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τέλος, αλλά στο τελευταίο δίλεπτο μίλησε η εμπειρία των γηπεδούχων.

Παρά τον τραυματισμό του ψηλού μας Χαλήλ Καδήρ, η ομάδα μας ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ και διεκδικούσε τη νίκη απέναντι σε ένα από τα φαβορί για άνοδο. Όπως φαίνεται και από τα τρία πρώτα δεκάλεπτα, οι παίκτες μας ψυχωμένοι, προσπάθησαν να κερδίσουν έναν δυνατό αντίπαλο μέσα στην έδρα του και δεν έχασαν την επαφή στο σκορ. Η ομάδα μας έχει παράπονα από την διαιτησία, όπου στα τελευταία πέντε λεπτά, με το ματς στον πόντο, επηρεάστηκε από την έδρα και έδωσε κάποια σφυρίγματα στους γηπεδούχους. Οι παίκτες της Χαλκηδόνας εκτέλεσαν σχεδόν τις διπλάσιες βολές, όπου είχαν 24/29 βολές, ενώ οι δικοί μας 12/16.

Η Χαλκηδόνα είχε προβάδισμα πέντε πόντων, 1,5 λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα, όπου και ευστόχησε σε τρίποντο ανεβάζοντας τη διαφορά στους οκτώ. Μετά το time out της ομάδας μας, οι παίκτες μας αστόχησαν σε δυο διαδοχικά σουτ τριών πόντων και οι αντίπαλοι ευστόχησαν στις ελεύθερες βολές από τα φάουλ που αναγκάστηκε να κάνει η ομάδα μας για να σταματήσει το χρόνο. Στο μεταξύ όλες οι γρήγορες επιθέσεις των παικτών μας δεν βρήκαν στόχο και η τελική διαφορά των 14 πόντων σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού.

Σε πολύ καλή μέρα για τους γηπεδούχος βρέθηκε ο ψηλός τους, Γκοτζαγιάννης, τον οποίο δεν μπόρεσαν να σταματήσουν οι παίκτες μας.

Διαιτητές: Χατζηχαρίσης-Ντόγκας

Δεκάλεπτα: 18-13, 37-34 (ημίχρονο), 56-51, 83-69 (τελικό αποτέλεσμα)

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Οκλαλιώτης): Τουλούμης 6, Μαρκίδης 14 (1), Σιδηρόπουλος, Μαραπίδης 13 (3), Παπαδόπουλος 2, Λαϊδης 2, Μπατάκος 17, Σεφερίδης, Μακαλέκας, Κοτζαγιάννης 22, Κουλούσιος, Χαρτόπουλος 7 (1).

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης):  Σαββίδης , Καραγιώργος, Σκεμπής 9 (1), Αθανασίου, Χατζηδημητρίου 7 (1), Καναράς 10 (2), Σιμάκης 24 (2), Καλατζής 9 (1), Καραμπέκης 8, Χαλήλ 2.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 12 Μαρτίου μέσα στην Κομοτηνή με τον Μαντουλίδη