Εφηβων Play-offs: Ασπιδα Ξανθησ - ΓΑΣ Κομοτηνη 49 - 45

Έχασε η ομάδα των εφήβων μας και η Ασπίδα ισοφάρισε τη σειρά των παιχνιδιών σε 1-1

 

Σε ένα κακό παιχνίδι, με χαμηλό σκορ, δεν τα κατάφεραν οι έφηβοί μας απέναντι στην ομάδα της Ξάνθης και ηττήθηκαν με τέσσερις πόντους διαφορά. Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού τα πολλά λάθη που υπέπεσαν και οι δυο ομάδες.

Οι αθλητές μας έκαναν πολλές φορές βήματα-μεταφορές μπάλας-λάθος πάσες και σε συνδυασμό με την αστοχία που είχαν στις βολές δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τους 50 πόντους. Από το πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε η κακή ποιότητα του παιχνιδιού, όπου το α' δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ  4-5. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Ξάνθη εκμεταλεύτηκε τον παράγοντα έδρα όπου με επιμέρους σκορ 19-12 ξέφυγε στο σκορ. Στο διάστημα αυτό οι παίκτες μας εκτός των λαθών που έκαναν ήταν χαρακτηριστικά άστοχοι σε σουτ και βολές. Το τρίτο δεκάλεπτο κύλησε με τον ίδιο ρυθμό, και στο διάστημα αυτό υπήρξε και ο τραυματισμός στη μύτη του παίκτη της Ασπίδας, Πατσή, όπου και αποχώρησε από το γήπεδο.

Η ομάδα μας έκανε μια ύστατη προσπάθεια στο τελευταίο δεκάλεπτο, και με επιμέρους σκορ 8-14, έφτασε το σκορ στους 3 πόντους, ένα λεπτό πριν τη λήξη. Δεν μπόρεσε όμως να ευστοχήσει στην επίθεσή της και η Ξάνθη με μια βολή δικαίως κέρδισε το παιχνίδι.

Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο 11/3 όπου η νικήτρια ομάδα θα πάρει και το εισιτήριο για το final 4.

Ευχόμαστε περαστικά στον αθλητή της Ασπίδας, Πατσή και ελπίζουμε να τον δούμε το Σάββατο μέσα στο παρκέ

Διαιτητές: Κολοκυθάς, Ορφανίδης

Δεκάλεπτα: 4-5, 23-17, 41-31, 49-45

Ασπίδα Ξάνθης (Ιωαννίδης) : Τσεκής 2, Χαραλαμπίδης 7, Λωβανιτάκης, Κυβρακίδης 2, Παπαδόπουλος 10 (2), Ντεμάι 18, Σμυρδόγλου 3 (1), Πατσής 3, Ματζουράνης 3, Παυλάκης, Τσουράπας 1.

Γ.Α.Σ. ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης) : Θεοδωρόπουλος , Σαββίδης 8, Γκουτσίδης 4 (1), Καρκατσέλης 5, Λαρίσης 1, Λουλούδης, Καζόγλου 18, Αθανασίου 6, Νέμιτσας, Ναντσόπουλος 3 (1), Ναλμπάντης Αρ., Μαχαίρας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, ''Λεχούδης Θρακιώτικοι φούρνοι'', ''μήλα Αθανασίου'', Φροντιστήριο Πολυδύναμο'' και ''ΕΚΟ θέρμανση Πεταλωτής'' που στηρίζουν την προσπάθειά μας.