ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ 9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΕΚ

Σε ένα δυνατό και με πολλά χτυπήματα, παιχνίδι, η ομάδα μας έχασε για πρώτη φορά

 

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η ομάδα μας, από την συμπολίτισσα ΑΕΚ

Η τυπικά φιλοξενούμενη ΑΕΚ πήρε στο ξεκίνημα μια διαφορά και ο ΓΑΣ συνεχώς προσπαθούσε να την καλύψει. Παρόμοια κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο για να κλείσει το ημίχρονο με

Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά παρέμενε ίδια, όσο κι αν προσπαθούσαν οι παίκτες μας. Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε στο 4ο δεκάλεπτο, όπου η πιεστική άμυνα των παιδιών μας, ανάγκασαν τους αντιπάλους να υποπέσουν σε πολλά λάθη και μέσα σε 3 μόλις λεπτά, η διψήφια διαφορά να φτάσει στους δυο πόντους. Δεν άντεξαν παραπάνω όμως οι παίκτες μας από την υπερπροσπάθεια και στο τέλος η ΑΕΚ βγήκε νικήτρια με 10 πόντους.

Έτσι οι δυο ομάδες της πόλης μας έχουν από μιά νίκη και μια ήττα, αλλά η νίκη του ΓΑΣ με 20 πόντους διαφορά στον πρώτο γύρο θα του δώσει και την πρώτη θέση στον όμιλο.

Κάκιστη η διαιτησία των δυο νεαρών διαιτητών που άφησαν το παιχνίδι να εξελιχθεί σε πάλη, καταπίνοντας τη σφυρίχτρα και ευτυχώς δεν είχαμε σοβαρές σωματικές απώλειες παρά μόνο κάποια χτυπήματα.

Διαιτητές:

Δεκάλεπτα:

ΑΕ Κομοτηνής (Πανταζής): Αμπράζης, Καραμανλής  Καρκατσέλης Χρ.  Ζεκεριέ , Αχυρόπουλος , Αγγελάκης Κ., Μπορμπίδης

ΓΑΣ Κομοτηνή (Λεμονίδης): Ναλμπάντης Αργ., Ναλμπάντης Αρ. , Θεοδωρόπουλος , Σαββίδης , Γκουτσίδης , Καρκατσέλης Βασ. , Νέμιτσας , Λουλούδης , Καζόγλου , Αθανασίου, Ναντσόπουλος, Ναλμπάντης Γιάν.

Ευχαριστούμε το φροντιστήριο ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ που είναι πάντα κοντά στα παιδιά και στον αθλητισμό και έφτιαξε πολύ όμορφες φόρμες για τους εφήβους μας, καθώς και τους μόνιμους χορηγούς μας Λεχούδης, θρακιώτικοι φούρνοι και μήλα Αθανασίου που και φέτος στέκονται στο πλευρό όλων των τμημάτων μας.