ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ 11Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ Α.Ο. - Γ.Α.Σ. ΚΟΜΟΤΗΝΗ 1976: 46-56

Γύρισαν με το ροζ φύλλο αγώνα από την ξάνθη οι παίδες συνεχίζοντας με νίκες και μένοντας στο κυνήγι για την πρόκριση. 

Ορεξάτοι μπήκαν στον αγώνα οι παίκτες μας που υπερτερούσαν σε όλες τις μάχες από το 1ο δεκάλεπτο. Κέρδισαν πολλά φάουλ, πίεσαν και έτρεξαν το γήπεδο σκοράρωντας εύκολους πόντους. Στα τελευταία 2 λεπτά όμως οι αντίπαλοι σκόραραν και αύτοι εύκολα καλάθια και ευστοχώντας σε βολές μείωσαν κλείνοντας τη 1η περίοδο με σκορ 13-23. Με τον ίδιο ρυθμό αλλά με καλύτερη άμυνα τα παιδιά συνέχισαν έτσι και στο υπόλοιπο του ματς. Στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα έφτασε μέχρι και το +23 αλλά οι παίκτες χάλαρωσαν και έτσι το παιχνίδι έληξε με διάφορα 10 πόντων. Τα παιδιά έζησαν μια ωραία εμπειρία παίζοντας σε ένα από τα μεγαλήτερα γήπεδα της Ελλάδος, το κλείστο αθλητικό κέντρο "Φίλλιπος Αμοιρίδης" . Έπομενος αγώνας με την Χρυσούπολη στο κλειστό γήπεδο της Κομοτηνής.

 

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ Α.Ο. : (Πεχλιβανίδης), Πεχλιβανίδης 4, Ελευθεριάδης, Παπαδόπουλος 11, Χατζησημιάδης, Ρούμογλου 5 (1), Σαββίδης (2), Καρανικόλας 2, Πλέσιας 4, Τσιρχόγλου 2, Μπλιούμης, Πετροδημόπουλος, Ρούμογλου 9.

 

Γ.Α.Σ. ΚΟΜΟΤΗΝΗ 1976: (Φ. Ζάντζας) Μαργαρίτης, Παυλίδης 2, Στουπάς 7(1), Μποζατζίδης 2, Τσορμπατζόγλου 9, Λαρίσης 13, Φαλαλάκης, Ναλμπάντης 15, Ιορδανίδης 2, Γκιουζελίδης 4, Κοτσάκης 2, Κατσαούνης.