ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ 8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 43-59

Μπάσκετ και χιονοπόλεμο, παίξαν οι έφηβοί μας στην Ορεστιάδα και γυρίσανε με το ροζ φύλλο αγώνος

 

Στην παγωμένη από τα χιόνια ακριτική Ορεστιάδα ταξίδεψε σήμερα το εφηβικό, όπου έπαιξε μετά από έναν μήνα και πάλι αγώνα πρωταθλήματος. Παρά το κρύο που επικρατούσε πάντως έξω από το γήπεδο, η θέρμανση μέσα ήταν ανοιχτή και το παιχνίδι έγινε με πολύ καλές συνθήκες.

Η αποχή από τους αγώνες, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, επηρέασε τους αθλητές μας, οι οποίοι ξεκίνησαν άσχημα το ματς και δίνοντας ελεύθερα σουτ στην Ορεστιάδα, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 15 - 11 στο τέλος του α δεκαλέπτου. Στον ίδιο ρυθμό κύλησε και το β δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 17 -19.

Στην επανάληψη, η ομάδα μας βρήκε ρυθμό, έβγαλε καλές άμυνες και με σκορ 5 - 12, πέρασε μπροστά με 37 - 42. Η αξιόμαχη ομάδα της Ορεστιάδας δεν άντεξε στην πίεση των εφήβων μας στο τέλος, όπου με σκορ τετάρτης περιόδου 6 - 17 τελείωσε το παιχνίδι με διαφορά 16 πόντων.

Για την ομάδα μας δεν αγωνίστηκαν οι απόντες Ναντσόπουλος και ο αρχηγός μας Θεοδωρόπουλος.

Δεκάλεπτα: 15 - 11, 32 - 30, 37 - 42, 43 - 59

Διαιτητές: Παπαγερίδης Κ., Γιαννούλης Σ.

Γ.Α.Σ. ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης) : Ναλμπάντης Αρ. 1, Νέμτσας, Μαχαίρας, Λαρίσης 6, Σαββίδης 22 (2), Γκουτσίδης 1, Καρκατσέλης 8, Κολεντζαρίδης 2, Λουλούδης 3 (1), Καζόγλου 7, Αθανασίου 4, Ναλμπάντης Γ. 5

ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ουζουνίδης) : Μαργαριτίδης 14 (2), Μιχέλης 2, Μπότσας, Τσιολακόγλου, Χριστοδούλης 2, Αραμπατζής 12 (3), Βλάχος, Κιμιγάς 8 (2), Τονίδης, Σιμιτσάκης 5

Στην επιστροφή οι παίκτες μας ψήφισαν ως MVP του αγώνα τον Σαββίδη Παναγιώτη, καλύτερο αμυντικό τον Καρκατσέλη Βασίλη και καλύτερο συμπαίκτη τον Ναλμπάντη Γιάννη, οι οποίοι ως βραβείο πήραν διπλή μερίδα φαγητού.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, ''Λεχούδης Θρακιώτικοι φούρνοι'', ''μήλα Αθανασίου'', Φροντιστήριο Πολυδύναμο'' και ''ΕΚΟ θέρμανση Πεταλωτής'' που στηρίζουν την προσπάθειά μας.

Επόμενος αγώνας στις 28 Ιανουαρίου με την συμπολίτισσα ΑΕ Κομοτηνής