11η αγωνιστικη Γ εθνικησ: Αστερασ Καβαλασ - ΓΑΣ Κομοτηνη 71 - 73

Χθές Τετάρτη έγινε η αγωνιστική που είχε αναβληθεί και η ομάδα μας έκανε το δεύτερό της διπλό

 

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε χθές η ομάδα μας εναντίον του Αστέρα Καβάλας, ο οποίος ισοβαθμούσε μαζί μας, πριν το ματς.

Από την αρχή του αγώνα ο ΓΑΣ μπήκε συγκεντρωμένα και ξέφυγε νωρίς στο σκορ, βγάζοντας άμυνες, ελέγχοντας τα ριμπάουντ και τρέχοντας, σκόραρε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Έτσι το ημίχρονο έκλεισε με πλεονέκτημα 9 πόντους, διαφορά ασφαλείας. Από τον Αστέρα ο Αθανασιάδης ήταν μόνιμη απειλή, αλλά πέραν αυτού δεν μπορούσε κάποιος άλλος συμπαίκτης του να σκοράρει εύκολα.

Με τον ίδιο ρυθμό κύλησε και το τρίτο δεκάλεπτο με την ομάδα μας να παίρνει συνεχώς διψήφιες διαφορές πόντων, προκαλώντας τον εκνευρισμό σε αντιπάλους και φιλάθλους. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Αστέρας έκανε μια φιλότιμη ύστατη προσπάθεια να διεκδικήσει τη νίκη, πιέζοντας και αναγκάζοντας τους παίκτες σε βιαστικές επιθέσεις και μείωνε συνεχώς τη διαφορά. Στα τελευταία λεπτά κάνοντας συνεχώς φάουλ στους παίκτες μας κατάφερε να ψαλιδίσει τη διαφορά, αφού οι παίκτες μας έχασαν αρκετές ελεύθερες βολές και επέτρεψαν στον Αστέρα να πάει το ματς στο τελευταίο σουτ, όπου και αστόχησε, ο κορυφαίος για άλλη μια φορά σκόρερ της, Αθανασιάδης. Πάντως η διαφορά των δυο πόντων ήταν η μικρότερη που υπήρξε από την αρχή του αγώνα και η ομάδα μας έλεγχε συνεχώς την έκβαση του ματς, και θα μπορούσε να κερδίσει ευκολότερα αν ήταν πιο εύστοχη στις βολές.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-24, 31-40, 46-57, 71-73
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Μαγιάννης): Παπαζώτος 9, Μπόζης 3 (1), Μαρκόπουλος 1, Ιωαννίδης 2, Γ. Σουλίδης, Αθανασιάδης 23 (3), Αργυρίου, Χαριζάνης 11 (2), Μυζίου 9 (1), Ζαρωτιάδης 13.
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Σκεμπής 12, Αθανασίου, Π. Καραμπέκης, Χατζηδημητρίου 25 (4), Καναράς 6 (1), Σιμάκης 12, Καλατζής 10 (2), Βελή 6, Χαλήλ 2.

Επόμενος αγώνας πάλι εκτός έδρας με τον Ορφέα Νέου Σκοπού Σερρών, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου