3η αγωνιστικη Γ Εθνικησ: ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 63 - 72

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας, να επικρατήσει της ΑΕΚ, και ρίχνοντας την απόδοσή της στο τελευταίο δεκάλεπτο ηττήθηκε με 63-72

 

Στο παιχνίδι ξεκίνησε πιο δυνατά η ΑΕΚ και ξέφυγε στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο με 21-16. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο ΓΑΣ ανέβασε την απόδοσή του στην άμυνα, και ισσορόπησε το ματς με επιμέρους σκορ 17-11. Στο μεταξύ Σιμάκης-Καναράς και Χατζηδημητρίου είχαν φορτωθεί με φάουλ και δεν μπορέσουν να προσφέρουν τη βοήθειά τους, καθώς έμειναν αρκετό χρόνο στον πάγκο. Απο κει και μετά, στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν συνεχώς ντέρμπι χωρίς καμία ομάδα να μπορέσει να ξεφύγει στο σκορ και το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με 52-51 υπέρ της ΑΕΚ. Στα μέσα του τετάρτου δεκαλέπτου η ΑΕΚ ξέφυγε με 4 πόντους, μια διαφορά που στάθηκε ικανή να της δώσει ψυχολογικό προβάδισμα και να φτάσει μέχρι και 10 πόντους 60-70, ένα λεπτό πριν τη λήξη. Παρά την προσπάθεια των παικτών μας να κάνουν την ύστατη προσπάθεια, το τελικό 63-72 ήρθε φυσιολογικά με την ομάδα μας να έχει 2/6 βολές στο τέλος και τρία χαμένα τρίποντα.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, ο τραυματισμός του αθλητή της ΑΕΚ Γιώργου Βάκρινου στις αρχές του β' ημιχρόνου, ο οποίος χτύπησε το κεφάλι του πέφτοντας στο παρκέ (ευτυχώς ο παίκτης πηγαίνει πολύ καλά και δεν διατρέχει κίνδυνο) και το παιχνίδι σταμάτησε για 20 λεπτά περιμένοντας το ασθενοφόρο.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη και είναι σίγουρο ότι η δουλειά που κάνουν οι αθλητές μας θα ανταμειφθεί με νίκες στα επόμενα παιχνίδια.

Δεκάλεπτα: 16-21, 33-32, 51-52, 63-72

Διαιτητές: Μελανίδης - Ντόγκας

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης) : Σαββίδης, Καραγιώργος 1, Σκεμπής 15, Αθανασίου, Γκουτσίδης, Χατζηδημητρίου 3 (1), Καναράς 5 (1), Σημάκης 13, Καλαντζής 8 (1), Καραμπέκης 6, Πίτατζης, Χαλήλ 12

ΑΕΚ (Κοκκινόπουλος) : Σταματέλος 3, Γκριμπούρας, Χονδρόπουλος 15 (2), Βάκρινος 2, Βαχαρίδης, Κουτσοβασίλης 9, Καραμπέλης Δ. 6, Λιβισιανός, Χατζηπαυλίδης 7 (1), Παλλάκης 30 (2), Λεφής.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της πόλης που κατέκλυσε το γήπεδο και παρακολούθησε ένα όμορφο παιχνίδι.

Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 6/11 και ώρα 18:00 στην Καβάλα με την Αγία Βαρβάρα.