Οι ξενιτεμενοι μασ

Διαβάστε σε ποιές ομάδες παίζουν οι φοιτητές του ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ


Γιώργος Μανάκας

Ο Γιώργος ήρθε στον ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ, το 2014 από την ΑΕΚ, όντας έφηβος και ο σύλλογος του εμπιστεύθηκε μια θέση στην 12άδα που αγωνίστηκε στη Β εθνική. Αν και μαθητής τρίτης Λυκείου είχε συμμετοχή (μάλιστα αρκετές φορές ξεκίνησε και στη βασική πεντάδα) και αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα .Πέρσι ως φοιτητής στην Καβάλα, αγωνίστηκε στην Αγία Βαρβάρα στη Γ εθνική και στο δεύτερο γύρο αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος στην επίθεση της ομάδας, πραγματοποιώντας  εκπληκτικές εμφανίσεις. Τις ημέρες αυτές ο Γιώργος προπονείται με την ομάδα της Ένωσης Καβάλας που ως γνωστό έπεσε πέρσι από την Α1, στην Α2. Προσπαθεί λοιπόν να εξαργυρώσει τις δυο πολύ καλές του χρονιές, υπογράφοντας συμβόλαιο στην Ένωση Καβάλας. Καλή του επιτυχία στη νέα του πρόκληση

Ισίδωρος Λεμονίδης

Ο Ισίδωρος αγωνίστηκε πέρσι στην ΑΕΕ Τούμπας και συνέβαλε στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας να τερματίσει στην 3η θέση της Α κατηγορίας ΕΚΑΣΘ. Η ΑΕΕΤ αρνήθηκε να συμμετέχει του χρόνου στην Γ εθνική, ύστερα από πρόταση που της έγινε ως επιλαχούσα ομάδα και έτσι θα αγωνιστεί πάλι στην Α κατηγορία. Ο Ισίδωρος συμφώνησε να συνεχίσει να αγωνίζεται και φέτος στην ΑΕΕΤ.

Πασχάλης Πελτέκης

Ο Πασχάλης αγωνίστηκε πέρσι στην ιστορική Μακάμπι Θεσσαλονίκης η οποία τερμάτισε στην 5η θέση στην Α κατηγορία ΕΚΑΣΘ. Ο αθλητής μας θα συνεχίσει κι αυτός στην ίδια ομάδα και μάλιστα πιθανόν να έχει και συμπαίκτη φέτος τον αδερφό του Δημήτρη Πελτέκη.

Ο ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει τους αθλητές του να συνεχίσουν να παίζουν μπάσκετ στις πόλεις που σπουδάζουν και επενδύει στα νέα παιδιά ώστε να αποτελέσουν σε λίγα χρόνια τους πρωταγωνιστές του συλλόγου.

Καλή επιτυχία στα ξενιτεμένα μας παιδιά, να είναι υγιείς και τους περιμένουμε όταν τελειώσουν τις σπουδές τους να επιστρέψουν και να ανεβάσουν τον ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ακόμα ψηλότερα.