ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

Το Καλοκαίρι μπήκε για τα καλά, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους αθλητές μας να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους, και μάλιστα στην πατρίδα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, στη Σερβία

 

Μια αποστολή 18 αθλητών - 10 έως 16 ετών - του ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ και δυο αθλητών της ΑΕΚ και Αίαντα, θα ταξιδέψουν στη Σερβία στις 14 Ιουλίου, όπου και θα παραμείνουν για 10 ημέρες, για να προπονηθούν στο Διεθνές Crossover Basketball camp.

Οι προπονητές μας Νεοκλής Λεμονίδης και Γιώργος Καζάκος θα συνοδεύσουν τα παιδιά και θα συμμετέχουν και οι ίδιοι στις προπονήσεις.

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν στο καμπ είναι: Αθανασίου Παναγιώτης, Γκουτσίδης Δημήτης, Κολεντζαρίδης Ηλίας, Λουλούδης Χρήστος, Μαχαίρας Βαγγέλης, Ναντσόπουλος Νίκος, Λαρίσης Κώστας, Μποζατζίδης Λάζαρος, Ναλμπάντης Αργύρης, Στουπάς Γιώργος, Παπαθεοδώρου Άρης, Καραμάνης Πέτρος, Ντομάζης Κώστας, Ζηκόπουλος Στέλιος, Φωτεινιάς Γιάννης, Ελευθεριάδης Γιάννης, Τσουρνακάκης Παντελής, Ντομάζης Γιώργος (ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ), Καζόγλου Βαγγέλης (Αίας), Ζεκιριέ Εφέ (ΑΕΚ).

Το καμπ λειτουργεί υπό την καθοδήγηση ενός από τους κορυφαίους ειδικούς στην Ευρώπη στο πλαίσιο της εργασίας με νέους μπασκετμπολίστες Καθ. δρ. Νέναντ Τρούνιτς, επαγγελματία εκπαιδευτή του FIBA Europe Coaching Προγράμματος και καθηγητή καλαθοσφαίρισης στο ανώτατο ιατρικό και αθλητικό σχολείο στο Βελιγράδι και το Πανεπιστήμιο Singidunum.