ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ

Τιτάνες Δράμας - ΓΑΣ Κομοτηνή 54 - 38

Στον ημιτελικό του παιδικού πρωταθλήματος που έγινε στην Καβάλα, η ομάδα μας δεν τα κατάφερε απέναντι στην ομάδα της Δράμας και ηττήθηκε 54 - 38. Παίζοντας πολύ άσχημα στην επίθεση, δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι στην κλειστή άμυνα των Τιτάνων, η οποία έλεγχε και όλα τα Rebounds. Οι παίκτες μας εκτός από την αστοχία που είχαν, υπέπεσαν σε πολλά αβίαστα λάθη (βήματα) και εκτός του πρώτου δεκαλέπτου όπου προηγήθηκαν στο σκορ, στα τρια υπόλοιπα δεν μπόρεσαν να βάλουν διψήφιο νούμερο πόντων στην επίθεση. Από την ομάδα της Δράμας ξεχώρισε το play maker Μασάδης, ο οποίος ουσιαστικά έπαιζε μόνος του όλη την ομάδα μας, σκοράροντας, οργανώνοντας και αξιοποιώντας τους συμπαίκτες του.

Η ομάδα μας έκανε άσχημη εμφάνιση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά η ήττα αυτή δεν αναιρεί το ταλέντο που έχουν οι παίκτες μας και την πεποίθηση ότι τα παιδιά μας αυτά έχουν τα προσόντα, ώστε τα επόμενα χρόνια να πλαισιώσουν την αντρική μας ομάδα. 

Διαιτητές: Κατρακάρης, Μυσιρλής.

Δεκάλεπτα: 12 - 16, 29 - 24, 42 - 33, 54 - 38

Τιτάνες Δράμας (Γρηγοριάδης) : Παπαδόπουλος 5 (1), Καραμάνος 4, Κασαμπαλής 2, Κουτσίδης Π. 2, Κουτσίδης Λ. 2, Κυριακίδης, Γεωργίου, Κουζαλίδης 2, Καραγιαννίδης 12 (2), Αποστολίδης, Χαριζάνης, Μασάδης 25 (2)

ΓΑΣ Κομοτηνή (Λεμονίδης) : Στουπάς , Μαργαρίτης, Τσορμπατζόγλου 1, Ιορδανίδης, Μποζατζίδης, Λουλούδης 2, Γκουτσίδης 7 (1), Καρκατσέλης 3, Κολεντζαρίδης 6, Μαχαίρας, Αθανασίου 8, Ναντσόπουλος 11 (1), Ναλμπάντης.

Χορηγοί παιδικού τμήματος: ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ''ΕΚΟ θέρμανση'', ΛΕΧΟΥΔΗΣ ''Θρακιώτικοι φούρνοι'', ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ''μήλα'', Πιτσαρία Gallipoli.