ΠΑΙΔΙΚΟ - ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ PLAY OFF

ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 59 - 61

Πολύ μεγάλη μάχη έγινε στο τοπικό ντερμπι, ανάμεσα στην ομάδα μας και την ομάδα του Αίαντα. Δυνατό παιχνίδι με διακυμάνσεις στο σκορ, όπου τελικά βρήκε νικήτρια την ομάδα μας με 59 - 61.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο και στις αρχές του δευτέρου οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Στα μέσα του τετάρτου δεκάλεπτου ο ΓΑΣ πήρε μια διαφορά 10 πόντων, την οποία όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει. Η χαλάρωση στην άμυνα και οι κακές επιλογές στην επίθεση, επέτρεψαν στον συμπολίτη Αίαντα να φτάσει το παιχνίδι στα ίσα και να κριθεί το αποτέλεσμα στα τελευταία δευτερόλεπτα. Εκεί όπου η ομάδα μας ήταν μπροστά με 1 πόντο, κέρδισε 2 βολές 7'' πριν τη λήξη και ευστόχησε στην δεύτερη. Με ένα καλάθι πίσω, ο Αίας πήρε time out, αλλά αστόχησε στην τελευταία του επίθεση και το ματς τελείωσε με τους παίκτες μας να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ισάξια ομάδα.

Το παιχνίδι αυτό ήταν το πρώτο από τα παιχνίδια των play-offs, όπου θα προκριθεί στους ημιτελικούς (στους 4) η ομάδα που θα κάνει δυο νίκες. Έτσι οι δυο ομάδες θα τεθούν πάλι αντιμέτωπες σε μια βδομάδα, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00

Αψεγάδιαστη η διαιτησία των δυο διατητών.

Δεκάλεπτα: 19 - 19, 30 - 35, 38 - 45, 59 - 61.

Διαιτητές: Ντούρας, Τσακιράκη

Αίας Κομοτηνής (Οικονομίδης) : Κρέτσος, Περρής 8 (1), Χουσεϊν, Μολλά 5 (1), Μουμίν Αλή, Απτουλά, Σαββάκης 20 (2), Γκουλιώτης, Καζόγλου 20, Ξανθόπουλος, Αρβανιτιδης 4, Χασάν.

ΓΑΣ Κομοτηνή (Λεμονίδης) : Στουπάς , Τσορμπατζόγλου, Λουλούδης 4, Γκουτσίδης 6, Λαρίσης, Καρκατσέλης 8, Κολεντζαρίδης 15 (1), Μαχαίρας, Αθανασίου 21 (2), Δανογλίδης 2, Ναντσόπουλος 5, Ναλμπάντης.

Χορηγοί παιδικού τμήματος: ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ''ΕΚΟ θέρμανση'', ΛΕΧΟΥΔΗΣ ''Θρακιώτικοι φούρνοι'', ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ''μήλα'', Πιτσαρία Gallipoli.